Šis gads ir īpašs ar to, ka pirmo reizi Reaton Food Profesionāļu dienu vēsturē mēs rīkojam Baltijas līmeņa izstādi.

Šis gads ir īpašs ar to, ka pirmo reizi Reaton Food Profesionāļu dienu vēsturē mēs rīkojam Baltijas līmeņa izstādi.

Šis gads ir īpašs ar to, ka pirmo reizi Reaton Food Profesionāļu dienu vēsturē mēs rīkojam Baltijas līmeņa izstādi.

Kolēğiem no trijām Baltijas valstīm, vienuviet, sniedzam iespēju satikties un iepazīties, kā arī izpētīt un nobaudīt, ko jaunajā sezonā piedāvājam HoReCa, mazumtirdzniecības nozarei un ražotājiem.

2023.gadā gadā Latvija saņēma savu pirmo “Michelin” zvaigzni, bet Igaunijā iemirdzējās jau divas zvaigznes. Tāpēc esam sagatavojuši īpašu programmu "Baltijas vārds Michelin gaismā", kas veltīta šai tēmai.

  • 06.02. Matthias Diether, restorāns "180°", Tallina
  • 07.02. Maksims Cekots, Max Cekot Kitchen, Rīga
  • 08.02. Heinrihs Erhards, Dinner by Heston Blumenthal, Dubaja
  • 06. - 08. 02. Franciane Tartari, MWMCS biedrs - World Master Chefs Society, Head Pastry Chef “Sketch” Londonā un WACS International Pastry tiesnese.

 

Atsaucoties uz nozares aktualitātēm, aicinām jūs piedalīties diskusijās:

 07.02. «Mākslīgais intelekts, modernās tehnoloğijas un to izmantošana nozares attīstībā».

 

Reğistrācija Reaton Food Profesionāļu dienām šeit:

Reaton Profesionāļu dienas 2024

 

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Reaton Food ağentu.

Reaton Food Profesionāļu dienas ir notikums, kurā novērtēt un izzināt aktuālus ēdienu pasniegšanas veidus, vērot meistarklases ar talantīgiem un pieredzējušiem meistariem, piedalīties izzinošās sarunās, degustācijās un izbaudīt satikšanās prieku.

Esam parūpējušies, lai šis notikums Jums sniedz iedvesmu visu turpmāko gadu.

Izjūtiet Profesionāļu dienu īpašo atmosfēru!

Uz tikšanos!

 

Tiekamies: 6.- 8. februārī no 10:00-17:00

Rīgā, Ķīpsalas ielā, 8.

 

Jūsu, Reaton Food komanda