Itāļu gelato – īsākais ceļš uz Dolce Vita

Itāļu gelato – īsākais ceļš uz Dolce Vita

Itāļu gelato – īsākais ceļš uz Dolce Vita

Saldējums ir iecienīts jebkurā vecumā. Par to tiek daudz runāts, īpaši vasarā. Tieši šis gardums mums sociējas ar bezrūpīgu bērnību.

 

1992. gadā Itālijā dibinātās kompānijas Effepi saldējums un gelato ar īpašo un autentisko garšu, savā trīsdesmit gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē, ir iekarojusi miljonu sirdis. Augstākās kvalitātes saldēto desertu daudzveidība ir pārsteidzoša. Reaton sortimentā ir pieejami četri kvalitatīvi un patiesi gardi, lieliski deserti.

Gelato  pamatoti tiek uzskatīts par visgardāko auksto desertu pasaulē, un ar to ir grūti strīdēties. Effepi sortimentā ir gelato ar augļiem, ogām, šokolādi, riekstiem. Savukārt sorberta piekritējiem tiek piedāvātas divas visgardākās garšu variācijas.

 

Itāļu saldējumam un gelato ir īpaša garša un maiga tekstūra. Mēs neesam pārsteigti, ka tas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pasaulē.

Reaton sortimentā ir kvalitatīvi Effepi gelato, kas tiek ražoti pēc tradicionālām metodēm. Tos gatavo no svaiga piena un cukura, pievienojot dabīgus sezonas augļus un ogas,  kā arī šokolādi un riekstus. Tas nodrošina intensīvu garšu, krēmīgu tekstūru bez ledus kristāliem.

Vai zināt, ka gaiss ir ļoti svarīga gelato sastāvdaļa? Gelato satur aptuveni 15% gaisa. Tas nodrošina produktam bagātīgu garšu un blīvu, kūstošu struktūru.

 

Sorbets ir gardums tiem, kas ir pareiza uztura piekritēji vai ievēro stingras diētas, kā arī tiem, kas vēlas izbaudīt dabīgo augļu garšu. Tas ir mazkaloriju produkts, kas satur tikai dabīgas sulas , augļu biezeņus un cukuru, pilnībā nesatur dzīvnieku taukus. Produktiem ir viegla tekstūra un augsta glikozes koncentrācija.

Sorberts ir arī brīnišķīgs deserts gardēžiem, kas atvēsina, sniedz svaiguma sajūtu, tonizē un neparasti uzmundrina.

0604070a Saldējums kokosa, porcijveida, IWP, 9gb*90g, Effepi

0604066n Saldējums lazda riekstu, 1*4.75L (3kg), Effepi

0604067n Saldējums mandarīnu, 1*4.75L (3kg), Effepi

0604068n Saldējums zemeņu, 1*4.75L (3kg), Effepi

0604071n Sorbets ananāsu, 1*4.75L (3kg), Effepi

0604069n Sorbets mango, 1*4.75L (3kg), Effepi

 

Saldējuma sezonai un vasarai ir daudz kopīgā – tie ir gada gaidītākie brīži, kas iepriecina mūs ar jaunām sajūtām un atmiņā paliekošiem atpūtas mirkļiem.