Jauns produkts no Boiron Reaton sortimentā!

Jauns produkts no Boiron Reaton sortimentā!

Jauns produkts no Boiron Reaton sortimentā!

Mūsu departaments savu darbu sāka 1993. gadā. Turpat 30 gadus kopā ar sadarbības partneriem strādājam, lai veicinātu pavārmākslas kultūras attīstību Baltijā. HoReCa nozare nemitīgi attīstās un mainās tirgus tendences. Arī mēs tām sekojam. Esam gandarīti paziņot, ka savā vairāk nekā 5000 SKU sortimentā esam iekļāvuši jaunu produktu.

Mūsu ilggadējā sadarbības partnera Boiron atdzesētie biezeņi bez pievienota cukura tagad pieejami arī jums.

Boiron ir līderis augļu biezeņu un garnējumu tirgū, pie mums pieejams ļoti plašs produktu klāsts, kas ietver gan saldas, gan sāļas garšas, sniedzot nebeidzamas pavārmākslas iespējas. Tagad esam šo sortimentu papildinājuši ar vēl 6 jauniem produktiem.

Atdzesētie biezeņi bez pievienota cukura ir unikāls produkts.  Ar īpašu tehnoloğiju palīdzību tas izstrādāts tā, lai produkts būtu uzreiz lietojams. Nenoliedzami tas ietaupīs laiku, kas nepieciešams patiesi gardu dzērienu un ēdienu gatavošanā.  Boiron piedāvā vislabāko garšu, kvalitāti un augstāko augļu saturu, kāds pieejams šāda tipa produktiem tirgū.

Šiem biezeņiem nav pievienots cukurs, kā arī tie nesatur konservantus, tiem nav pievienoti aromatizētāji un mākslīgās krāsvielas.

 

Unikālā ražošanas tehnoloğija nodrošina, ka šis dabīgais produkts ir uzglabājams ilgu laiku - līdz 15* mēnešiem pirms atvēršanas un astoņas dienas ledusskapī pēc tās.

 

*12 mēneši zemeņu biezenim