JAUNUMS - Arktiskā pālija

JAUNUMS - Arktiskā pālija

JAUNUMS - Arktiskā pālija

Esam gandarīti, ka saviem sadarbības partneriem varam piedāvāt šo lielisko, Latvijā audzēto produktu.

Reaton ir oficiālais  Blue circle, "Zivs uz ledus" produkcijas izplatītājs Baltijas valstīs.

 

Produkta raksturojums:

1) Lašveidīgā zivs, kas izaudzēta Latvijā

2) Uzturā lietojama tāpat kā forele vai lasis.

3)  Tiek piegādāta svaiga. Pēc nozvejas tā nav saldēta vai ilgi uzglabāta. Nodrošinām, ka līdz patērētājam produkts nonāk 1-2 dienu laikā pēc nozvejas

4) Svara variācija ir robežās no 800g -1,5kg.

 

Vizuālais raksturojums:

1) Nav zvīņu. Gļota, ir zivs dabīgais ādas aizsargmehānisms, kas viegli noskalojama vēsā ūdeni.

2) Gaļas struktūra – tvirta, starp muskuļiem ir plāns tauku slānis. Tieši plānais tauku slānis nozīmē, ka zivs nav pārbarota un ir dzīvojusi aktīvu dzīves veidu.

3) Biezas vēdera sānu malas - galvenais rādītājs, ka zivs nav nārstojusi. Ja zivs ir nārstojusi, visas uzturvērtības tiek novirzītas uz ikriem, attiecīgi, gaļa kļūst mazvērtīga.

 

Garšas raksturojums un pagatavošana:

1) Nav dūņu garša. Lai nodrošinātu augsto kvalitāti, pirms realizācijas, zivs tiek testēta trijos veidos - mazsālīta, cepta un buljons.

2) Nav izteiktas zivs smaržas vai garšas. Asociatīvi tā smaržo pēc gurķiem, tāpēc šo zivi labprāt ēd gan bērni, gan piegaušie, kuri ikdienā zivis nelieto.

3) Pateicoties tauku un garšas līdzsvaram, pālijas buljons tiek uzskatīts par augstvērtīgāku nekā laša vai foreles buljons.

4) Pagatavojot mazsālīta veidā, vislabāk sajūtama izteiktā garšas buķete un gaļas struktūra.

5) Plašas pagatavošanas iespējas. To var pasniegt jēlā veidā (tartars, mazsālīta), ceptu, žāvētu, kūpinātu, vītinātu, vārītu, sutinātu, zivju zupā un citos veidos.

 

Audzēšana:

1) Reaton piegādātā zivs nav nārstojusi. Tā nodrošinot augstvērtīgu gaļas kvalitāti. Pālijas brieduma laiks tiek sasniegts trešajā, vai pat ceturtajā gadā.

2) Audzētas labturīgos apstākļos un barotas ar labāko zivju barību (Dāņu ražotājs Biomar).

3) Audzētas recirkulācijas tipa audzētavā, kurā izmanto ūdeni, kas tiek ņemts no dziļurbuma 100m dziļumā. Tas nodrošina nemainīgu, vidēji 12 grādu temperatūru. Tāpēc ka ūdens nāk no dziļurbuma, sistēmā nav smago metālu, mikroplastmasas, parazītu vai patogēnu.

 

Pasūtījumus var ērti veikt:

1. www.e-food.reaton.lv

2. zvanot: 67023781, 28386719

3. pie sava pārdošanas ağenta

Lai labi garšo!

Jūsu Reaton