JAUNUMS - BĀZES PRODUKTI

JAUNUMS - BĀZES PRODUKTI

JAUNUMS - BĀZES PRODUKTI

Reaton pārtikas produktu tirdzniecības departaments savu darbību sāka 1993. gadā. Šajā laikā, esam ieklausījušies mūsu klientu domās un ieteikumos. Kopā esam auguši un mainījušies, veidojot Latvijas kulinārijas nozares kultūru.

Katrs no mums ir izjutis ietekmi, kādu uz HoReCa nozari atstājusi Covid pandēmija.  Mēs, uzņēmums, kurš jau vairāk kā 25 gadus ieņem stabilu vietu nozarē, esam vērojuši tirgus kustību un mainījušies kopā ar to. Kā jūs zināt, tad Reaton sortiments ir ļoti plašs. Mēs piedāvājam vairāk nekā 4500 pārtikas produktu.

Šodien, atsaucoties uz mūsu klientu vēlmēm un pieskaņojoties nozares situācijai, iepazīstinām ar Reaton jauno produktu līniju “Basic line”.

Šīs līnijas produktus augstu novērtēs tie, kurus saista izdevīga iepirkšanās. “Basic line” līnijā cena, kvalitāte un šīsdienas prasības, nodrošina labāko iznākumu jūsu virtuvē. Produktu iegāde neprasīs stratēģisku plānošanu un ir viegli pielāgojama jūsu pircēja paradumu maiņai.

Mums ir patiess gandarījums, ka visiem tik labi pazīstamo Reaton sortimentu tagad papildina arī “Basic line”. Lai online platformā atvieglotu šo produktu atlasi, produktu filtrā esam izveidojuši atsevišķu meklētāja sadali.

www.e-food.reaton.lv