Baltijas valstīs norisinās "Reaton produktu prezentācija - 2022.gada tendences."

Baltijas valstīs norisinās "Reaton produktu prezentācija - 2022.gada tendences."

Baltijas valstīs norisinās "Reaton produktu prezentācija - 2022.gada tendences."

Atsaucoties mūsu klientu vēlmēm un pieskaņojoties nozares situācijai, Reaton martā Baltijas mērogā rīko izbraukumu sēriju "Reaton produktu prezentācija- 2022.gada tendences."

 

Katrs no mums ir izjutis ietekmi, kādu uz HoReCa nozari atstājusi Covid pandēmija.  Mēs, uzņēmums, kurš jau turpat kā 30 gadus ieņem stabilu vietu nozarē, vērojam tirgus kustību un maināmies kopā ar to.

HoReCa nozarē lēnām, bet notiek pozitīvas izmaiņas. Esam gandarīti, ka mūsu sadarbības partneri atver durvis apmeklētājiem, paplašina savu darbību, aktivizējas. Tuvojas sezona, kad atvērsies terases, āra kafejnīcas, palielināsies līdzņemto ēdienu apjoms.

Lai arī šogad nevaram organizēt jau tradicionālās Reaton Profesionāļu dienas, tomēr turam prātā mūsu klientu vajadzības un vēlmes.

 

Kā jūs zināt, tad mūsu sortiments ir ļoti plašs. Piedāvājam vairāk nekā 5000 pārtikas produktu.

Izbraukuma prezentāciju laikā mēs iepazīstināsim ar Reaton produktu klāstu, kur cena, kvalitāte un šīsdienas prasības nodrošina labāko iznākumu jūsu virtuvē. Kas ir ļoti būtiski, šie produkti ir viegli un ātri izmantojami katrā virtuvē, kā arī pielāgojami jūsu pircēja paradumu maiņai.

 

Laikā, kad katrai detaļai ir nozīme, ēdienu izmaksas būtiski ietekmē uzņēmuma darbību un attīstību. Prezentācijā iekļautie produkti palīdzēs veidot kvalitatīvu ēdienkarti, tajā pašā laikā nodrošinot, ka nepārsniedzat ēdiena izmaksām atvēlēto peļņas daļu. Pie izmaksām jārēķina sastāvdaļas, darbaspēks un komunālie maksājumi. Piedāvātie produkti atvieglos darba slodzes un kopējo izmaksu aprēķinus.

 

Viens no galvenajiem uzņēmuma uzdevumiem ir veicināt kvalitatīvu nozares profesionāļu sadarbību. Tāpēc martā tiekamies Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

 

Kopā mēs varam vairāk!