Picu bāzes un pinsa paplašina Reaton preču sortimentu

Picu bāzes un pinsa paplašina Reaton preču sortimentu

Picu bāzes un pinsa paplašina Reaton preču sortimentu

Viens no populārākajiem ēdieniem pasaulē ir pica. To pazīst un mīl visos kontinentos. Tiklīdz izskan vārds "pica", dedzīgie tās  piekritēji steidzas ķert nažus un domās izbauda tās lielisko smaržu un sulīgo garšu.

 

Klienti jau ir iecīnījusi picu bāzes, kuras piedāvājam mūsu sortimentā. Plāna, gaisīga mīkla ar kraukšķīgu garoziņu, tradicionālo tomātu mērci un maigu, mīkstu sieru. To var lieliski papildināt ar citiem produktiem no mūsu sortimenta.  Populārākajās picu piedevās ko izmanto mūsu klienti var minēt visu, sākot no pikantām desiņām, vistas un jūras veltēm līdz sāļiem anšoviem līdz dārzeņu varavīksnei.

 

Šķiet, ka picā jau nav iespējams izgudrot kaut ko jaunu.

 

Tomēr sekojot tendencēm, esam uz Baltiju atveduši kvalitatīvu un jaunu produktu - pinsa, ko gatavo no dažāda veida pilngraudu miltiem. Pinsa  kopā ar  gaļas un siera uzkodu platēm jūsu klientiem liks sajusties kā Amalfi piekrastē.

 

Pinsa (izrunā “peen-sa”) ir vairāk nekā 100 gadus zināma itāļu delikatese, roku darbs, kas tikai sāk savu uzvaras gājienu ārpus Itālijas. Nosaukums pinsa ir cēlies no termina “pinsere”, kas latīņu valodā nozīmē “stumt mīklu ar roku”.

 

Gatavot pinsu cepeškrāsnī izmantojot jau gatavo pamatni ir viens no vieglākiem un ērtākiem gatavošanas veidiem. Pavāra fantāzijas lidojums nav ierobežots. Var eksperimentēt un likt uz pamatnes jebkuras sev tīkamas sastāvdaļas, bet rezultāts vienmēr būs viens – apbrīnojami garšīgs, apetīti rosinošs ēdiens.

 

Izmantojot gatavās picas bāzes gatavojot, jums būs nepieciešamas tikai 20 minūtes.

 

Degustējiet, fantazējiet un izbaudiet pinsas unikālās iespējas!