2022.gada 23. un 24. Martā, Budapeštā norisināsies pasaulē prestižākais gastronomiskais konkurss Bocuse d'Or.
Sacensībās piedalīsies 19 kandidāti, kas 2 kārtās sacentīsies par 10 ceļazīmēm lielajam finālam Lionā 2023. gadā.
Esam lepni un gandarīti, ka Reaton šefpavārs Edgars Jaunzems kā Latvijas komandas treneris un Bocuse d'Or Latvia komandas dalībnieks, pavisam drīz dodas pārstāvēt Latvijas pavārmakslu pasaules arēnā.
Reaton pārtika un delikateses ir kopā ar savējiem Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club un Dināru Zvidriņu.
Jo īpašs gandarījums par Dināra sasniegumiem, ar kuru mums ir īpaši sirsnīgas saites. Viņš jau trīs reizes ieguvis “Latvijas Gada pavārs” titulu un “Reaton Zelta pavārnīcu”.
Ne asakas!