Jūsu iespējas sadarbībā ar Reaton pārtikas ražošanas un pārstrādes cehu

Jūsu iespējas sadarbībā ar Reaton pārtikas ražošanas un pārstrādes cehu

Jūsu iespējas sadarbībā ar Reaton pārtikas ražošanas un pārstrādes cehu

Šodien mūsu cehs nodrošina plaša klāsta jūras produktu un zivju pārstrādi, gaļas izstrādājumu ražošanu un fasēšanu.

Katrs sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums vēlas izcelties ar ko īpašu savā ēdienkartē. Gaļa un gaļas izstrādājumi, jau izsenis ir ļoti pieprasīti produkti. Sezonā, kad jo īpaši aktuālas ir āra terases un izbraukuma pasākumi, dažādas grilldesiņas ir viens no top produktiem.

Gaļas pārstrādes ceha vēsture aizsākās 2005. gadā, kad mūsu sadarbības partneris vērsās ar lūgumu pagatavot dažāda sastāva desiņas. Uzdevumu sarežğīja fakts, ka visu trīs receptūru desiņām, ko pasniedza gaļas platē, bija jābūt vienādai gatavības pakāpei vienlaicīgi. Uzstādītais uzdevums tika veiksmīgi izpildīts. Tas deva iedvesmu attīstīt savu ražotni un nodrošināt kvalitatīva produkta pieejamību HoReCa un mazumtirgotājiem.

Šobrīd, sertificētā Reaton pārtikas ražošanas cehā ir iespējams pasūtīt dažādu veidu desiņas pēc individuālas receptūras un ņemot vērā katra klienta vēlmes. Mēs garantējam produktu, kas ir sulīgs, bez liekiem konservantiem, ar daudzveidīgu garšu buķeti un ievērojot katra klienta gaumi un gastromiskās prioritātes.

Īpaši lepojamies ar īpašu, Cumberland stila, vienu metru garu desu. Tā atsvaidzinās katru ēdienkarti, padarot to unikālu un neaizmirstamu. Piedāvājam izveidot šāda tipa produktu pēc jūsu unikālas receptūras.

Savs ražošanas cehs ir priekšrocība un iespēja ņemt vērā katra mūsu klienta specifiskās vēlmes un vajadzības.

 

Mūsu iespējas:

  • Filēšana – zivis un zivju produkti
    • 0113060s Lasis Atlantijas, fileja, a/ā, trim D, ~1.2-1.9kg, atvēs., PPAC
  • Vakuumēšana – zivis un zivju produkti, jūras produkti, gaļa
    • 0482040 Brieža šķiņķis, b/kaula, sald., vak., ~1.5-3kg, Latvija, PPAC
  • Fasēšana – zivis un zivju produkti, jūras produkti, gaļa, augļi un dārzeņi, bakaleja
    • 0205012 Mīdiju gaļa, 100/200, sald., 10*1kg (t.s. 900g), PPAC
  • Atkausēšana – zivis un zivju produkti, jūras produkti
    • 0207013s Astoņkāji, 2+kg, atk., PPAC
  • Sasaldēšana – zivis un zivju produkti, gaļa
    • 0104024 Zandarta fileja, a/ā, 170-230g, sald., ~1kg (t.s. 800g), PPAC
  • Griešana ar slaiseri – gastronomija
    • 0415141s Desa Mortadella, sagr., vār., vak., ~500g, PPAC
  • Griešana ar zāģi – saldēta gaļa
  • Desu ražošana/ formēšana pēc mūsu receptes
    • 0417139 Desiņas jēra grilam (gliemezis), ~300g, sald., vak., 1.200kg, PPAC
  • Desu ražošana/ formēšana pēc individuālas klientu receptes
  • Maltās gaļas masas gatavošana
  • Pārpakošana
  • Smalcināšana ar irdinātāju – zivis un zivju produkti
  • Komplektēšana – zivis un zivju produkti, jūras produkti
    • 0222066 Jūras produktu kokteilis (garneles, mīdiju gaļa), MSC, ASC, sald., vak., 20*(t.s. 170g), RSeafood, PPAC
  • “Own label” pārtikas produktu ražošanu un iepakošanu
    • 0222056 Garneles, tīr., 41/50, Vannamei, sald., 10*(t.s. 320g), (P.Vannamei), RSeafood, PPAC
  • ”Own label” ASC un MSC sertificēto produktu ražošanu un iepakošanu
    • 0222065 Garneles ziemeļu, tīr., vār., MSC, 250/350, sald., vak., 20*(t.s. 160g), (P.Borealis), RSeafood, PPAC

 

 Kāpēc izvēlēties mūsu produkciju?

  • Personalizēta, unikāla produkta izveides iespējas
  • Atpazīstams zīmols
  • Modernizēta ražotne
  • Kvalitatīvas izejvielas
  • Produkcijas kvalitāte un garša
  • Nepārtraukta attīstība
  • Pievilcīgs produkcijas ārējais izskats
  • Kvalitātes sertifikācija

 

Kvalitātes sertifikācija

Ražošanas cehs ir sertificēts saskaņā ar ES standartiem. Mūsu iekšējā ražošanas sistēmas kvalitātes kontrole nodrošina stingru, visu normu un standartu ievērošanu. 2005. gadā Reaton produktu ražošanas cehs saņēma sertifikātu, kas apliecina ražotās produkcijas kvalitāti un akceptē cehā ražotās, pārfasētās un apstrādātās produkcijas izplatīšanu uz visām Eiropas Savienības valstīm. Kopš tā laika esam ieguvuši virkni sertifikātu, kuri apliecina ceha produkcijas izejvielu augsto kvalitāti.

 

Sazinieties ar mums, lai rastu individuālus risinājumus jūsu uzņēmuma vajadzību risinājumiem.

 ISO 22000:2018 sertifikāts
Starptautisks pārtikas drošības vadības sistēmas standarts.

ASC (Aquaculture Stewardship Council) sertifikāts
Pārliecība patērētājiem un tirgotājiem par to, ka zivs ir audzēta, nozvejota un apstrādāta atbilstoši visam vides, ilgtspējas attīstības un labklājības prasībām un principiem.

 NORGE
Marķējums apliecina pārbaudītu Norvēğijas kvalitāti un to, ka zivs ir augusi un ķerta Norvēğijā.

MSC (Marine Stewardship Council)
Marķējums garantē to, ka zvejas laikā ir nodarīts minimāls kaitējums dabai, kā arī zivju nozveja un glabāšana notikusi saskaņā ar atbildīgas un ilgtspējīgas zvejniecības principiem.

 

LABEL ROUGE (RED LABEL)
Marķējums liecina par atbilstību ļoti stingriem zivju audzēšanas standartiem, kas ietver barošanas, inventāra, higiēnas un personāla kompetences augstāko standartu ievērošanu. To kontrolē Francijas lauksaimniecības ministrija.

BIO sertifikāts
Sertificēti bioloģiskās lauksaimniecības produkti. ES kvalitātes zīme, kas informē patērētāju, ka gandrīz visas marķētā produkta sastāvdaļas ir iegūtas ar bioloģiskām metodēm, produkts atbilst noteiktām kontroles režīma normām, un pie patērētāja tas nonāk tieši no ražotāja/apstrādātāja aizzīmogotā iepakojumā.