Reaton Profesionāļu dienas

Reaton Profesionāļu dienas

Reaton Profesionāļu dienas

Katru gadu Reaton Profesionāļu dienas Rīgā pulcina gastronomijas ekspertus.

Profesionāļu dienās tiek rīkotas meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem. Norisinās austeru un citu delikatešu degustācija, ārzemju un vietējo speciālistu lekcijas, izstāde ar plašu produktu klāstu.

“Reaton saviem klientiem ir bijis uzticams partneris jau vairāk kā 30 gadus, sniedzot risinājumus, inovācijas un zināšanas, ne tikai pārtikas produktus. Reaton Profesionāļu dienu laikā mēs atvedam pasauli šeit un reizē izceļam Latvijas labākos meistarus. Vairāku gadu garumā Reaton profesionāļu dienas ir gaidīts notikums, kur tiekas nozares eksperti, mainās viedokļiem, smeļas iedvesmu un idejas vasaras sezonai,” stāsta Reaton Pārtikas departamenta mārketinga daļas vadītāja Baltijā Vija Tirzmale.

Pasākuma viesiem ir iespēja iepazīt, nodegustēt un izzināt vairāk nekā 80 produktu ražotāju labumus, redzēt un dzirdēt augsti novērtētus Latvijas un ārvalstu šefpavārus.

Reaton darbība vienmēr bijusi orientēta uz ilgtermiņa sadarbību ar klientiem, kas balstīta savstarpējā uzticībā. Šobrīd Reaton sadarbojas ar vairāk nekā 3000 klientiem visā Baltijā. Reaton pārstāv 60 zīmolus un piedāvājuma klāsts pārsniedz 5000 produktu no 300 piegādātājiem. Mēs ik gadu piedāvājam saviem klientiem vairāk nekā 150 jaunus produktus.