Reaton septembra akcijas HoReCa klientiem ir klāt!

Reaton septembra akcijas HoReCa klientiem ir klāt!

Reaton septembra akcijas HoReCa klientiem ir klāt!

Klāt jau jaunais mācību gads, krāšņais ražas gadalaiks rudens un arī JAUNAIS Reaton mēneša akcentu piedāvājums HoReCa klientiem!

Šeit vairāk par to, ko jūs varat celt galdā saviem klientiem:

Septembrī Reaton gaļas piedāvājumā gulašam izcili piemērota atkaulota truša gaļa. Iesakām iegādāties arī liellopa Striploin gaļu, lai gatavotu sulīgāko steiku. Vistas gaļas cienītājiem piedāvājumā kukurūzas cāļa krūtiņas, vistas filejas panējumā un vesels cālis.

Šī mēneša zivju un jūras velšu piedāvājumā atradīsiet vairākus ļoti labus un savstarpēji atšķirīgus produktus, kas būs piemēroti katrai gaumei. Reaton akcijā piedāvājam Grenlandes paltusa, tunzivs, jūrasasara un kūpināta Atlantijas laša filejas, kā arī veselas, neķidātas ērgļzivis, astoņkājus un garneles.

Jūsu ēdienkarti lieliski papildinās arī daudz dažādu uzkodu. Starp tām tādi produkti kā mozzarella nūjiņas panējumā, siera burgers panējumā ar šķiņķi, kartupeļu daiviņas un frī, hamburgeru maizītes.
Gatavojot picu, lieliski noderēs picas mērce un smalcināti tomāti.

Salātus vai uzkodas papildinās White cheese siers kubiņos un melnās un zaļās olīvas.

Taču, lai rudens sāktos pilnvērtīgi, piedāvājam arī sēnes – pie mums par izdevīgu cenu atradīsi gan baravikas, gan gailenes!

Uz svētku galda saviem klientiem varat servēt magoņu strūdeli, kā arī ķiršu vai ābolu plātsmaizes.

Pasūtījumus var ērti veikt:
1. www.e-food.reaton.lv
2. zvanot: 67023781, 28386719
3. pie mūsu pārdošanas ağenta

Lai labi garšo!

Akcijas ilgums 01.09. - 30.09. vai kamēr prece ir noliktavā.