Reaton uzņēma ciemos USBEEF zīmola pārstāvi šefpavāru Germán Navarrete Terán

Reaton uzņēma ciemos USBEEF zīmola pārstāvi šefpavāru Germán Navarrete Terán

Reaton uzņēma ciemos USBEEF zīmola pārstāvi šefpavāru Germán Navarrete Terán

Aizvadītajā nedēļā Reaton pārtikas departaments ar lielu gandarījumu uzņēma ciemos USBEEF zīmola pārstāvi šefpavāru Germán Navarrete Terán. Mums bija tas gods Latvijā un Lietuvā organizēt viņa vadītu meistarklasi par liellopa gaļas izmantošanas iespējām. Lielākais uzsvars sarunā tika veltīts tādiem liellopa gaļas veidiem kā top balde, chuck tender, knuckle un brisket.

 

Germán dzimis Mehiko un ieguvis kulinārijas mākslas grādu Amerikas kulinārijas institūtā Haidparkā, Ņujorkā, ASV, kā arī ieguvis bakalaura grādu kulinārijas mākslā La Universidad Anahuac del Sur Mehiko.

Sākotnēji strādājis labi zināmos restorānos Manhetenā, Ņujorkā, vēlāk kļuva par šefpavāru pieczvaigžņu viesnīcās savā dzimtenē, turpinot profesionālo karjeru ārpus dzimtenes robežām. Radošās karjeras laikā, vairāk nekā desmit gadus vadīja 75 restorānu ķēdi Meksikā. Germán Navarrete Terán ir bijis Meksikas kulinārijas vēstnieks ASV, Meksikā, Centrālamerikā un Dienvidamerikā, Dominikānas Republikā, Ķīnā, Ukrainā un Moldāvijā.

Šobrīd Germán dalās savās zināšanās kā ASV Gaļas eksporta federācijas korporatīvais šefpavārs.