Jau deviņpadsmito reizi norisinājās tradicionālās “Reaton Profesionāļu dienas".

Jau deviņpadsmito reizi norisinājās tradicionālās “Reaton Profesionāļu dienas".

Jau deviņpadsmito reizi norisinājās tradicionālās “Reaton Profesionāļu dienas".

Nozares tendences regulāri mainās, kā vietējās, tā pasaulē. “Reaton” uz šīm izmaiņām reaģē ātri, spēj iet kopsolī ar inovācijām, ietekmē nozares aktualitātes un tendences.

 

Lai parādītu jaunākās tendences, kā arī atgādinātu mūsu sortimenta daudzveidību, februārī norisinājās ikgadējās Reaton Profesionāļu dienas.  Tās jau 19 gadus vienkopus pulcē nozares profesionāļus, pavārus, jomas ekspertus, piegādātājus, pārtikas tehnologus, skolu, restorānu un mazumtirdzniecības veikalu pārstāvjus.

Šogad izstādē tika prezentēti vairāk nekā 1500  kvalitatīvi produkti, piedalījās 44 piegādātāji, to apmeklēja vairāk nekā 3000 apmeklētāji no visām Baltijas valstīm.

 

Izvēloties izstādes akcentus, to sadalījām nozarei šobrīd aktuālajos sektoros: "Etniskā virtuve" ; "Street food"; "Darba efektivitāte".  Pēc apmeklētāju atsauksmēm, tāds zonējums bija noderīgs sortimenta izpētē. 

2023.gadā šīm tēmām pievēršam īpašu uzmanību. Vairāk informācijas vaicājiet pie mūsu pārdošanas speciālista. 

 

Izstādēs piedalījās vairāki pasaules līmeņa profesionāļi, kas dalījās savā pieredzē un meistarībā - “Michelin” un restorāna “Beach House Restaurant” šefpavārs Hywel Griffith, “MasterChef UK” uzvarētājs, divu restorānu īpašnieks un pavārgrāmatu autors, šefpavārs Simon Wood un Ping Coombes, šefpavāre un “MasterChef Malaysia” titula ieguvēja.

 

 “Reaton Profesionāļu dienas” ir notikums, kur smelties iedvesmu turpmākajam gadam. Paldies katram par piedalīšanos! Uz tikšanos nākamās “Reaton Profesionāļu dienās”!


Vairāk par mūsu sortimentu varat uzzināt, sazinoties ar savu “Reaton pārtika un delikateses” kontaktpersonu.