Vasaras karalis burgers.

Vasaras karalis burgers.

Vasaras karalis burgers.

Burgers nav tikai viens no populārākajiem ēdieniem pasaulē, tā ir īsta kultūra. Tas pulcē daudz cilvēku no dažādām valstīm, iemiesojot patīkamākās atmiņas, kas saistītas ar bērnību, draugiem un ģimeni, kā arī ceļojumiem.

 

Maizītēm ir lieliska  tekstūra un garša. Tās izkusīs mutē ātrāk, nekā jūs varēsiet teikt: "Man ļoti garšo burgeri." Bet tajā pašā laikā tām ir patīkams blīvums, kas padara tās ideāli piemērotas burgeriem. Reaton piedāvātās maizītes neizmirkst no mērcēm un ir ideāli sader ar kraukšķīgiem dārzeņiem un kotleti. Starp citu, jauks pluss mūsu sortimentā ir tas, ka var iegādāties dažādu izmēru un krāsu maizītes - katra spējām un gaumei.

Pērkot pie mums burgeru maizītes, jūs saņemat šādas priekšrocības:

  • Produkts jau ir izcepts, sagriezts un ātri atkausējams, kā rezultātā – var ietaupīt augsti kvalificēta personāla laiku, nav jāiegādājas dārgas iekārtas un optimizējas energoresursi.
  • Izejvielu kvalitātes stabilitāte un cilvēka faktora ietekmes neesamība, kas nozīmē, ka produktam ir nemainīga kvalitāte.
  • Porciju produkts – viegli aprēķināt pašizmaksu, tāpēc izmaksu uzskaitē ir pārredzama un viegli kontrolējama.
  • Ilgs glabāšanas laiks - līdz 12 mēnešiem (-18C).

 

Jaunums – Maizīte Hamburgeru ar sezamu un kumīnu, Vandemoortele

Augstas kvalitātes, pilnībā izcepta maizīte ideāliem burgeriem un uzkodām. Maizītēm ir ideāls horizontāls griezums (“tauriņa griezums”), kas nodrošina, ka abas puses turas kopā un maize paliek svaiga un kraukšķīga līdz pat 3 dienām pēc atkausēšanas. Mīkstā sēklu maizīte ir izgatavota no 90% pilngraudu miltiem. Bagātīgi dekorēta ar sezama un kumīna sēklām, kas piešķir burgeram bagātīgu garšu. Šī mīkstā maizīte ir izgatavota no 100% augu izcelsmes sastāvdaļām, tāpēc ir piemērota arī veģetāriešiem un vegāniem.

 

 

Ir tik daudz burgeru recepšu, ka īstie pazinēji vienkārši nevar izlemt, kura no tām ir labākā. Smaržīgs, garšīgs un sātīgs – burgers sagādā patiesu baudu un iedvesmo.