Blog
Ir noskaidroti jaunie Igaunijas gastronomijas talanti.
Arī šogad norisinājās ikgadējais igauņu virtuvi un Igaunijas pārtikas kultūru popularizēšanas konkurss, kas tiek organizēts jau no 1994.gada, ir viens no pārtikas gadatirgus FoodFest galvenajiem notikumiem.
“Latvijas gada pavārs 2022” – Nils Ğēvele, iegūstot balvā “Reaton Zelta pavārnīcu”.
Pavāru klubs sadarbībā ar “Reaton” tradicionāli jau 16. gadu turpina pavārmākslas svētkus Latvijā, ikgadu rīkojot pavāru konkursu “Latvijas gada pavārs”
Nepalaidiet garām Reaton septembra piedāvājumu #HoReCa klientiem!
Klāt jauns mēnesis un jau tradicionāli esam sagatavojuši īpašo piedāvājumu #HoReCa klientiem.
Izcilu produktu cienītājiem Reaton piedāvā austeres, kas pielīdzinās Rolls-Royce - austeres no Normandijas - UTAH BEACH.
Austeru sezona, kad tās ir viegli pieejamas un tām ir visizcilākā garša, ilgst no septembra līdz aprīlim. Gardēži vienmēr gaida rudeni, kad viņu iecienītāko restorānu ēdienkartē parādās izsmalcinātas un gardas austeru šķirnes.
Jaunums Reaton klāstā - Alphenaer kazas siers
Alphenaer kazas siers tiek gatavots pēc tradicionālās receptes nelielā Alphenaer ciematā, kas atrodas Nīderlandes dienvidu daļā pie robežas ar Beļģiju.
Nepalaidiet garām Reaton augusta piedāvājumu #HoReCa klientiem!
Klāt jauns mēnesis un jau tradicionāli esam sagatavojuši īpašo piedāvājumu #HoReCa klientiem.
- Lapa Iepriekšējais
- Lapa 1
- ...
- Lapa 2
- Lapa 3
- You're currently reading page 4
- Lapa 5
- Lapa 6
- ...
- Lapa 13
- Lapa Nākošais