Blog
Baltijas valstīs norisinās "Reaton produktu prezentācija - 2022.gada tendences."
HoReCa nozarē notiek pozitīvas izmaiņas. Tāpēc Reaton martā Baltijas mērogā rīko izbraukuma pasākumu sēriju "Reaton produktu prezentācija - 2022.gada tendences."
Jauns produkts no Boiron Reaton sortimentā!
Reaton sortimentā jauns produkts no Boiron - atdzesēti augļu biezeņi bez pievienota cukura.
Reaton atbalsta Bocuse d'Or Latvia komandu
2022.gada 23. un 24. Martā, Budapeštā norisināsies pasaulē prestižākais gastronomiskais konkurss Bocuse d'Or.
Reaton februāra īpašais piedāvājums HoReCa klientiem ir klāt.
Statistikas dati rāda, ka 75% apmeklētāju, maltītes vietu izvēlas, balstoties uz ieteikumiem. 71% pēc restorāna apmeklējuma dalās savos iespaidos ar citiem. Mēs esam parūpējušies, lai jūs saviem klientiem varat pagatavot gardu un kvalitatīvu maltīti.
Reaton uzņēma ciemos USBEEF zīmola pārstāvi šefpavāru Germán Navarrete Terán
Mums bija tas gods Latvijā un Lietuvā organizēt viņa vadītu meistarklasi par liellopa gaļas izmantošanas iespējām. Lielākais uzsvars sarunā tika veltīts tādiem liellopa gaļas veidiem kā top balde, chuck tender, knuckle un brisket.
Reaton darbinieku labie darbi Ziemassvētkos
Katru gadu Ziemassvētku laikā Reaton pārtikas departamenta darbinieki īsteno kādu labu darbu. Šogad mūsu departamenta uzmanība pievērsta dzīvnieku patversmei “Ķepu-ķepā”.
- Lapa Iepriekšējais
- Lapa 1
- ...
- Lapa 5
- Lapa 6
- You're currently reading page 7
- Lapa 8
- Lapa 9
- ...
- Lapa 13
- Lapa Nākošais